06 Nov

WordPress-työkalulle rahoitusta Kickstarterista

Ei tule ensimmäisenä ajatelleeksi, että WordPressin softaprojektille haetaan projektirahoitusta Kickstarterista. Näin vaan on. Toki Diaspora-verkkoyhteisöllekin haettiin rahaa samaan tapaan.

Daniel Bachhuber, joka yllä pitää WP-CLitä, on onnistunut nostamaan projektilleen “A more RESTful WP-CLI” rahoitusta yli tavoitteen, joka oli $17,500. Daniel lupaa kehittää WP-CLitä eteenpäin niin, että se pystyy hyödyntämään WP REST APIa paremmin. Ihan siis kannatettava idea.

Kickstarterin sivuilta pystyy lukemaan tarkemmat perustelut. Jotenkin tuntuu hassulta puhtaan softatuotteen kohdalla mitä lahjoittajat saavat vastineena takaisin. Kaunista, että nyt ulostuleva tuote on enempi palvelu, josta hyöty valuu kaikille käyttäjille.

Vilkaisu Kickstarterin projektikantaan kertoo ettei Daniel Bachhuber ollut ensimmäinen, joka hakee rahoitusta WP-ekosysteemin rikastuttamiseen. Hän sai kuitenkin onnistuneesti kampanjansa menemään läpi. Kaikkia ei ole natsannut, mutta sitä on tämä kiehtova ideoiden koeponnistusalusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *